top of page

100% GLUTEN & VETEFRI

Alla våra produkter är glutenfria

Vårt bageri är dedikerat glutenfritt och vetefritt. Det betyder att vi inte tillåter några produkter som innehåller vete eller gluten i vårt produktionsområde, så det finns ingen risk för korskontaminering med vete eller gluten. 

Alla spannmål vi använder är certifierat glutenfria och testa för gluten med varje batch. Färdiga produkter är regelbundet testade för gluten. Vi kan glatt meddela att varenda prov vi skickat till labb har testat med resultat med mindre än hälften av den högst tillåtna mängden gluten (20 ppm) som krävs för att få klassa en produkt som glutenfri. Vanligtvis är resultatet mindre än 5 ppm. 

...och gjorda med riktiga ingredienser

Dom flesta glutenfria kexen och knäckebröden är en dålig imitation av den riktiga varan, baserat på billigt utfyllnadsmaterial (Ofta vete, majs och potatisstärkelse), med hjälp av kemikalier med namn som hydroxypropylmetylcellulosa och E471. Är det verkligen vad du vill ha?

Vi använder riktiga ingredienser som är naturligt rika i protein och fiber med namn som havre och pumpafrö, som smakar gott utan hjälp från något laboratorium.

FB logo flagga.png
bottom of page